Показать сообщение отдельно
Старый 06.07.2011, 22:06   #317
Taka no Me
Темный Король
1,500,000,000

Taka no Me обеспечено прекрасное будущееTaka no Me обеспечено прекрасное будущееTaka no Me обеспечено прекрасное будущееTaka no Me обеспечено прекрасное будущееTaka no Me обеспечено прекрасное будущееTaka no Me обеспечено прекрасное будущееTaka no Me обеспечено прекрасное будущееTaka no Me обеспечено прекрасное будущееTaka no Me обеспечено прекрасное будущееTaka no Me обеспечено прекрасное будущееTaka no Me обеспечено прекрасное будущее

PCP and GIRI tie at 2nd place, CROW is at 1st place still. Thus, CROW will be ending.

Eiji's already started to write his new series. He wrote a number of stuff and Yuujirou is shocked at the amount and the fact that they're all at CROW's level or even better than CROW.

At the end of the chapter, Eiji declares that his next manga won't just be the best in WSJ, it'll be the best manga the world has ever seen! And of course, he challenges Ashirogi to try and best that.
Дискорд канал сайта

где мои пельмешки?!
Императрица Пиратов:
Снегурочки:
Taka no Me вне форума   Ответить с цитированием

Время генерации страницы 0.47062 секунды с 14 запросами